Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenbeurs Venlo.


 

Paltrow, Gwyneth, Turshen, Julia - (H)eerlijk / lekkere en gemakkelijke recepten om er goed uit te zien en je geweldig te voelen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Paltrow, Gwyneth, Turshen, Julia - (H)eerlijk / lekkere en gemakkelijke recepten om er goed uit te zien en je geweldig te voelen
Schrijver: Paltrow, Gwyneth, Turshen, Julia
Titel: (H)eerlijk / lekkere en gemakkelijke recepten om er goed uit te zien en je geweldig te voelen
ISBN: 9789021554952
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: 2013, Gebonden, 302p, goede staat, brievenbus
Prijs: € 10,00
Meer info In (H)eerlijk, het nieuwe kookboek van Gwyneth Paltrow, laat de gevierde actrice en Oscar-winnares zien dat simpel en gezond eten zorgt voor meer energie. Het basisprincipe is erg simpel: eet onbewerkte voeding, met name groenten, juiste eiwitten en granen.

Heerlijke, gezonde recepten
Samen met Julia Turshen stelde Gwyneth een verzameling verrassend heerlijke, gezonde recepten samen. Allemaal vetvrij, suikervrij en glutenvrij. Dit kookboek helpt je echt heerlijk voedsel te ontdekken waardoor je je fit en energiek gaat voelen.

(H)eerlijk is geschikt voor iedereen, of je nu een specifiek dieet volgt of gewoon wil focussen op voedzamer eten. Geniet van deze 185 gemakkelijke, heerlijke en gezonde recepten!
Boek bekijken

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.