Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenkruispunt.


 

Schmidt, Annie M.G. - Jip en Janneke

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schmidt, Annie M.G. - Jip en Janneke
Schrijver: Schmidt, Annie M.G.
Titel: Jip en Janneke
ISBN: 9789021481036
Uitgever: Querido Kinderboek
Bijzonderheid: 1985, vlekje op de voorkaft, Geplastificeerd, Illustraties van Fiep Westendorp
Prijs: € 7,50
€ 6,95
Meer info Alle avonturen van deel 1 tot en met 5 van de ultieme kleutervriendjes Jip en Janneke zijn samengebracht in dit boek. Van ‘Jip en Janneke spelen samen’ tot ‘Dag Jip! Dag Janneke!’

Met veel illustraties in zwart-wit én in kleur. Een boek vol voorlees- en kijkplezier, dat in geen enkele kinderkamer mag ontbreken.
Een gemoderniseerde herdruk van een klassiek kinderboek.
Recensie(s)

Jip en Janneke zijn twee kleuters (buurkinderen) die heel gewone, dagelijkse dingen meemaken. Elk verhaaltje in deze verzamelbundel is een afgerond geheel en speelt zich af in de kleuterwereld; alles is heel herkenbaar. Een geweldig voorleesboek voor peuters en kleuters, mede door de vele leuke zwart-witte en enkele paginagrote tekeningen in frisse kleuren. Achterin zijn een register naar onderwerp en een inhoudsopgave opgenomen. Het onderwerpenregister is niet volledig, maar bevat wel onderwerpen die de belangstelling hebben, zoals feestdagen, familie en dieren. Kloeke uitgave in tweekolommendruk. De opmaak is zodanig dat tekst en bijbehorende tekeningen goed bij elkaar staan. Vanaf ca. 3 jaar.
Boek bekijken

Boekenkruispunt uit Almelo

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.