Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Haar, Gerrit ter - De oorlog ver weg. 1942-1949. Nederlands-Indie, de Japanse bezetting en de politionele acties. Verhalen via interviews van militairen en burgers die deze oorlog zelf hebben meegemaakt.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haar, Gerrit ter - De oorlog ver weg. 1942-1949. Nederlands-Indie, de Japanse bezetting en de politionele acties. Verhalen via interviews van militairen en burgers die deze oorlog zelf hebben meegemaakt.
Schrijver: Haar, Gerrit ter
Titel: De oorlog ver weg. 1942-1949. Nederlands-Indie, de Japanse bezetting en de politionele acties. Verhalen via interviews van militairen en burgers die deze oorlog zelf hebben meegemaakt.
ISBN: 9789085483755
Uitgever: Gigaboek, Broek op Langedijk
Bijzonderheid: Gebonden, 2013, 242 blz. Met foto's.
Prijs: € 17,50
Meer info Gerrit ter Haar verloor zijn broer op de laatste dag van 1948, in Soerabaja. Om het leed en de ellende die vele duizenden hebben moeten doorstaan in Ned.-Indië maar vooral ook in Nederland, aan de vergetelheid te ontrukken, interviewde Ter Haar enkele tientallen Indië-gangers en aanverwante landgenoten (zowel militairen als burgers) over hun ervaringen, hun (doods)angsten, hun verlangens, hun avonturen, hun noodlot. Het resultaat is een aangrijpend document, het verhaal van de 'gewone' man en vrouw, gezet in historisch perspectief en rijkelijk geïllustreerd.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.