Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Kralingen.


 

Vestdijk, Simon - Narcissus op Vrijersvoeten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vestdijk, Simon - Narcissus op Vrijersvoeten
Schrijver: Vestdijk, Simon
Titel: Narcissus op Vrijersvoeten
ISBN: 9789023667254
Uitgever: Nijgh Versluys B.V.
Bijzonderheid: Gebonden; 3de Druk, 1987; 247 Pagina's, Uitstekende Conditie
Prijs: € 7,50
€ 3,85
Meer info Bundel met drie historische en drie ‘hedendaagse’ verhalen. Centraal in alle verhalen staat het probleem van de mens die terugdeinst voor de liefde, voor het zich binden aan een ander. ‘Homerus Fecit’ is een variatie op het sirenenverhaal uit de Odyssee. In ‘'s Konings Poppen’, is de verhouding tussen Lodewijk XIII en zijn gunsteling Cinq-Mars het hoofdthema. In de ‘Doge en Cicisbeo’, is er veel Venetiaanse couleur locale. ‘De Bruine Vriend’ heeft autobiografische trekken in de schildering van de magische schoolkameraad Hugo Verwey. ‘Pijpen’ is een anekdote van een student, een kantoorbediende en een pijp. Het laatste verhaal is ‘Een Twee Drie Vier Vijf’ dat in monologue intérieur-stijl vijf minuten denkmomenten geeft van een man, die zijn vriendin en zichzelf wil doodschieten.
Boek bekijken

Boekhandel Kralingen

particulier

Boekhandel Kralingen uit Rotterdam

Logo Boekhandel Kralingen

De boeken die door 'Boekhandel' Kralingen worden aangeboden komen allemaal uit een privé verzameling, ze zijn met zorg op conditie en versie uitgekozen en hebben buiten direct bereik van zonnestralen gestaan.
Een deel van de collectie betreft (veelal gebonden) boeken over Schilderkunst uit o.a. de Gouden Eeuw. Als u naar de collectie van 'Boekhandel' Kralingen gaat en zoekt op 'schilderkunst' heeft u zelf een goed overzicht hiervan.
Voor de verzending van de boeken zijn de Post.nl en DHL tarieven opgenomen (€ 3,65 voor een boek dat door de brievenbus kan en € 6,95 voor boeken die dat niet kunnen). De boeken worden gratis in Rotterdam Centrum en Rotterdam Oost bezorgd.
Voor vragen kunt u mij bereiken via koos.logger@gmail.com. U krijgt gegarandeerd binnen maximaal 48 uur een reactie op uw vraag of bestelling.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.