Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Nico de Boer - CMV in veelvoud  / trendstudies bij Alert en Ondernemend 2.0

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nico de Boer - CMV in veelvoud  / trendstudies bij Alert en Ondernemend 2.0
Schrijver: Nico de Boer
Titel: CMV in veelvoud  / trendstudies bij Alert en Ondernemend 2.0
ISBN: 9789088500442
Uitgever: SWP
Bijzonderheid: 2009, 118pp, paperback
Prijs: € 4,00
€ 3,70
Meer info CMV in veelvoud 2e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088500442

Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) levert als hogere beroepsopleiding aankomende professionals af die mensen gaan 'ondersteunen bij het vormen van zichzelf en bij het vormgeven aan hun maatschappelijk leven'. In wat voor wereld moeten die CMV'ers aan de slag?

De opstellers van het nieuwe opleidingsprofiel vroegen een tiental experts de wereld in en rondom CMV te verkennen. Het resultaat is een boeiende kijk op actuele trends in zorg en welzijn, vrije tijd, leren, jeugd en jongeren, kunst en community art, de wijk als werkplaats, duurzaamheid, marktwerking, diversiteit en zingeving. De wereld blijkt minder overzichtelijk te zijn geworden en het beleid weet daar niet altijd goed raad mee. Aan de CMV'er om m t de burger op zoek te gaan naar houvast.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.