Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Jongh, E.D.J. de - Hannes de Graaf / een leven van bevrijding

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jongh, E.D.J. de - Hannes de Graaf / een leven van bevrijding
Schrijver: Jongh, E.D.J. de
Titel: Hannes de Graaf / een leven van bevrijding
ISBN: 9789025954406
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheid: 542pp
Prijs: € 4,50
€ 7,25
Meer info In het binnenland van de Oostkust van Sumatra sjokt een groep van enkele tientallen geïnterneerde mannen door het Rubberbos, waaronder Dominee Hannes de Graaf. Wie achteropraakt dreigt te worden doodgeschoten door Japanse soldaten. De Graaf moet het opgeven en denkt dat zijn laatste uur geslagen heeft. Dat hij blijft leven heeft hij te danken aan een Japanner. Dit indrukwekkende moment aan het einde van de oorlog bepaalt in belangrijke mate de biografie van deze grote voorman van de PSP, VPRO en de Vredesbeweging. De Graaf besluit na de bevrijding zijn verdere leven in dienst te stellen van de vrede. Deze biografie beschrijft zijn strijd tegen schending van mensenrechten op sociaal, economische en politiek vlak.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.