Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Bea Nijhoff - Gesprekken met Joop Dondorp - oprichter en voorzitter van Philadelphia - HERINNERINGEN AAN DE TOEKOMST

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bea Nijhoff - Gesprekken met Joop Dondorp - oprichter en voorzitter van Philadelphia - HERINNERINGEN AAN DE TOEKOMST
Schrijver: Bea Nijhoff
Titel: Gesprekken met Joop Dondorp - oprichter en voorzitter van Philadelphia - HERINNERINGEN AAN DE TOEKOMST
ISBN:
Uitgever: Stichting J.J. Dondorp Fonds
Bijzonderheid: 1991, 80 pp., paperback
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info Philadelphia is met een omzet van bijna vierhonderdmiljoen euro één van de grootste zorgaanbieders in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Zonder de tomeloze inzet van oprichter en (gedurende 18 jaar) eerste voorzitter Joop Dondorp was het nooit zover gekomen.Hij is initiatiefnemer, drijvende kracht en vanaf het begin in 1956 tot 1974 voorzitter van Philadelphia, ’protestants christelijke vereniging van ouders en vrienden van het afwijkende kind’. Philadelphia-medewerker voerde vele gesprekken met hem en doet daar in dit biografische boekwerkje verslag van.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.