Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Prof. dr. J.J.M. Timmers - De glorie van Nederland.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Prof. dr. J.J.M. Timmers - De glorie van Nederland.
Schrijver: Prof. dr. J.J.M. Timmers
Titel: De glorie van Nederland.
ISBN: 9789010011107
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheid: 1972, 382, pp., gebonden,groot formaatm papieren omslag
Prijs: € 1,50
€ 6,95
Meer info De Glorie van Nederland geeft een beeld van de Nederlandse beschaving zoals die zich in de afgelopen eeuwen heeft geopenbaard. Daarbij staat centraal het leven van de mens in de loop der eeuwen en de kunst in haar diverse schakeringen, die immers de bloesem is der beschaving. De architectuur en de beeldende kunst vormen het decor waarvoor het toneel der eeuwen zich afspeelt, en het is de mens die de boeiende hoofdrolspeler is het drama der geschiedenis. In dit unieke werk wordt de mens geobserveerd in zijn dagelijks leven, zijn kledij, zijn omgeving, zijn bezigheid en in de kunstwerken die hij ons heeft nagelaten. Professor Timmers belicht de cultuur van ons land dat, gelegen in Europa’s noordwestelijke hoek, eeuwenlang een sleutelpositie innam door de beheersing van de vitale handelswegen.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.