Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Joep de Hart - Voorbeelden & nabbelden. Historische vergelijkingen naar aanleiding van de dood van Fortuyn en Hazes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Joep de Hart - Voorbeelden & nabbelden. Historische vergelijkingen naar aanleiding van de dood van Fortuyn en Hazes
Schrijver: Joep de Hart
Titel: Voorbeelden & nabbelden. Historische vergelijkingen naar aanleiding van de dood van Fortuyn en Hazes
ISBN: 9789033702488
Uitgever: SCP | SCP-essay
Bijzonderheid: 2005, 112 pp, kleinformaat paperback
Prijs: € 4,00
€ 3,70
Meer info De afgelopen jaren deden zich een aantal gebeurtenissen voor die tot sterke collectieve emoties aanleiding gaven, zoals de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, het overlijden van André Hazes en het huwelijk van de kroonprins. De prestaties van het nationale voetbalelftal vormen wat dit betreft een evergreen. In deze beschouwing worden enkele van de gebeurtenissen in een historisch perspectief geplaatst. De begrafenis van Fortuyn wordt vergeleken met die van Domela Nieuwenhuis en de dood van Hazes met die van Johnny Jordaan.
De beleving van het Nederlands elftal en van koninklijke huwelijken wordt door de jaren heen gevolgd. Het essay eindigt met een bespreking van een aantal aspecten die nader onderzoek verdienen.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.