Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

Stoep, D. van der & Aize de Visser (red.). - Het boek voor Sinterklaas, bevattende klassieke en moderne verhalen en verzen, alsmede raadgevingen, recepten, wijzen, leisen en al hetgeen men voor een richtige sinterklaasviering dient te weten en daarna ook weer spoedig te vergeten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Stoep, D. van der & Aize de Visser (red.). - Het boek voor Sinterklaas, bevattende klassieke en moderne verhalen en verzen, alsmede raadgevingen, recepten, wijzen, leisen en al hetgeen men voor een richtige sinterklaasviering dient te weten en daarna ook weer spoedig te vergeten.
Schrijver: Stoep, D. van der & Aize de Visser (red.).
Titel: Het boek voor Sinterklaas, bevattende klassieke en moderne verhalen en verzen, alsmede raadgevingen, recepten, wijzen, leisen en al hetgeen men voor een richtige sinterklaasviering dient te weten en daarna ook weer spoedig te vergeten.
ISBN:
Uitgever: Baarn
Bijzonderheid: zonder jaar; Bosch & Keuning; harde kaft, gebonden in linnen; ill.; met verhalen, verzen en illustraties van o.a. Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, Godfried Bomans, Rie van Rossum, Stijn Streuvels, Felix Timmermans, e.a.; 159 p.
Prijs: € 12,00
Meer info Goed exemplaar.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.