Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Vašák, Pavel (tekeningen van Jan Dungel) - Rotsplanten Een beschrijving van meer dan 300 soorten rotsplanten, met vele illustraties in kleur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vašák, Pavel (tekeningen van Jan Dungel) - Rotsplanten Een beschrijving van meer dan 300 soorten rotsplanten, met vele illustraties in kleur
Schrijver: Vašák, Pavel (tekeningen van Jan Dungel)
Titel: Rotsplanten Een beschrijving van meer dan 300 soorten rotsplanten, met vele illustraties in kleur
ISBN:
Uitgever: Zuid Boekprodukties b.v.
Bijzonderheid: 2004, gebonden, hardcover met stofomslag, in prima staat, als nieuw, 224 blz.
Prijs: € 7,50
€ 4,60
Meer info Firmaat: m21,7x15,5x2 cm. De tere, juweelachtige rotsplantjes, die in de vrije natuur in hoge en bergachtige streken wonen, komen in overvolle bloembedden niet tot hun recht. Maar op een apart stukje grond doen ze dat wel en zo kunt u toch in uw eigen tuin van hun schoonheid genieten.
'Rotsplanten' is een waardevolle gids bij het kiezen van rotsplanten en bevat beschrijvingen van meer dan 300 soorten, die zijn voorzien van prachtige kleurenillustraties. Er worden details gegeven voor de juiste verzorging en de voorwaarden voor een succesvolle kweek. Het boek bevat hoofdstukken over de aanleg van rotstuintjes en het verstrekt informatie over hoe u de grond moet bewerken om de juiste mate van alkaliteit en zuurheid te garanderen. De gids gaat in op planten die gekweekt in een vijver of moerastuin, een Alpenwei, een puinhelling of een droge, stenen muur. En ten slotte, voor diegenen met weining ruimte, geeft het boek tips voor miniatuur-rotstuintjes in een teiltje of andere geschikte bak.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.