Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Carmiggelt, S. - Dag opa / Oude mensen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Carmiggelt, S. - Dag opa / Oude mensen
Schrijver: Carmiggelt, S.
Titel: Dag opa / Oude mensen
ISBN:
Uitgever: De Arbeiderspers Amsterdam-Antwerpen
Bijzonderheid: 1999, 1e druk, gebonden met stofomslag, paar kleine vlekjes op omslag, verder in prima staat, 165 blz.
Prijs: € 7,50
€ 3,85
Meer info Formaat: 19x12x2 cm. De 'Kronkels' van S. Carmiggelt (1913-1987) waren om hun hoge graad van herkenbaarheid geliefde dagelijkse kost bij het Nederlandse volk. De puntige, laconieke stijl ervan paste uitstekend in een vluchtig medium als de krant. Niettemin is het werk, dat nauwelijks met het oog op duurzaamheid geschreven lijkt, inmiddels deel gaan uitmaken van de Nederlandse literatuurgeschiedenis. De Arbeiderspers publiceert sinds enkele jaren met een ijzeren regelmaat de delen van de heruitgave van Carmiggelts complete oeuvre naar de eerste druk van elke bundel.
De in dit deel gebundelde titels, 'Dag opa en Oude mensen', verschenen oorspronkelijk in 1962 en 1963. In 'Dag opa' zijn de stukken verzameld over de prilste jeugd van Carmiggelts kleinzoon Simon. In feite is het een ode aan alle kleinzonen in de hele wereld. 'Oude mensen' bevat, bij wijze van contrast, hoofdzakelijk de 'rijpe drama's' van de pensioengerechtigde mannen die hun jeugd definitief achter zich hebben gelaten.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.