Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Kookboekshop.


 

Naumann & Göbel (productie) - De menuplanner - snel & eenvoudig. 50 voorgerechten, 50 hoofdgerechten, 50 nagerechten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Naumann & Göbel (productie) - De menuplanner - snel & eenvoudig. 50 voorgerechten, 50 hoofdgerechten, 50 nagerechten
Schrijver: Naumann & Göbel (productie)
Titel: De menuplanner - snel & eenvoudig. 50 voorgerechten, 50 hoofdgerechten, 50 nagerechten
ISBN:
Uitgever: Bookwerk, Keulen
Bijzonderheid: z.j. hardcover met ringband, met afzonderlijke omklapbare receptkaarten voor 125.000 menucombinaties, in goede staat
Prijs: € 6,50
€ 4,60
Meer info Formaat: 29x21.5x1,5 cm. Deze menuplanner biedt 125.000 combinaties voor voor-, hoofd- en nagerechten - dus hoeft u gegarandeerd nooit meer verlegen te zitten om lekkere ideeën voor een gevarieerd diner!
Het bijzondere van dit boek: dankzij de ringband en de handige driedeling van de bladzijden kunt u elke receptkaart los van de andere ombladeren. Op deze manier zijn de voor-, hoofd- en nagerechten geheel naar believen met elkaar combineerbaar en ziet u het complete menu met één oogopslag.
Zo eenvoudig kan het samenstellen van een verrukkelijk diner zijn! In de uitgebreide inleiding helpen tal van tips u onder meer bij de planning ervan en de decoratie van de tafel. Alle recepten zijn lekker en snel en eenvoudig na te koken. Voor iedereen en voor elke gelegenheid is wel een passende combinatie te vinden, zoals meloen-mozzarellaspiesjes, malse zeebaars met sinaasappelsaus en een verfrissende limoengranita voor een warme zomeravond of een Lombardijse paddenstoelensalade, reerug en kaneel crème voor een feestelijke gelegenheid.
Boek bekijken

De Kookboekshop uit Dinxperlo

particulier

Logo De Kookboekshop

Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,00 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.