Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Betlem, Guus - Avontuur op de autobaan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Betlem, Guus - Avontuur op de autobaan
Schrijver: Betlem, Guus
Titel: Avontuur op de autobaan
ISBN:
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheid: met boekomslag 1961 vergeeld staat naam in
Prijs: € 1,40
Meer info Godert Fennema en Andre Meddens zijn schoolvrienden en wel zeer bijzondere omstandigheden brengen hen dicht bij elkaar!
Andre's vader heeft namelijk een fotozaak en deze klaagt steen en been omdat er blijkbaar van smokkel afkomstige fototoestellen overal ver onder de prijs worden verkocht.

Goderts vader is transportondernemer en heeft vele grote vrachtwagens lopen op alle trajecten van heel Europa - geen wonder dat in zo'n bedrijf wel het een en ander over smokkelarij wordt vernomen, als men de grens regelmatig passeert.

De jongens vinden een spoor en dat spoor vervolgen ze hardnekkig, ook als hun op hardhandige wijze een waarschuwing wordt toegediend, zich niet met andermans zaken te bemoeien.

Hoe ze het spoor blijven volgen en daarmee ongemerkt de politie, die de jongens schaduwt, op de juiste weg helpen, is slechts een spannend moment op de weg naar ontmaskering van een sluwe en goed georganiseerde internationale smokkelaarsbende.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.