Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Tresoor.


 

Schalk Meyering, Marian; ill. Kramer, Jaap - Een spannende speurtocht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schalk Meyering, Marian; ill. Kramer, Jaap - Een spannende speurtocht
Schrijver: Schalk Meyering, Marian; ill. Kramer, Jaap
Titel: Een spannende speurtocht
ISBN: 9789033108938
Uitgever: Hertog BV, Den
Bijzonderheid: 1992 Gebonden, 57 pag. zgan
Prijs: € 2,45
Meer info Gijs mag met twee jongens uit zijn klas kamperen op een boerderij. Daar betrapt hij een dief die er met een veulen vandoor gaat.

Stil nou eens,’ zegt Jan Willem. Hij trekt zijn vriend iets achter de struiken. ‘Het is net of ik iets hoor…,’ zegt Jeroen zacht. De twee jongens luisteren. Er komt een auto over het bospad aanrijden en achter die auto zit… een paardenkar! De jongens denken allebei hetzelfde.

Gijs mag samen met twee klasgenoten bij zijn vriend op de boerderij kamperen in een oude legertent van diens oudere broer Geert. ‘s Morgens vroeg betrapt Gijs een paardendief die er met een veulen vandoor gaat. Tijdens een door Geert uitgezette speurtocht ontdekken de negenjarige jongens de schuilplaats van het veulen en de dief wordt alsnog door de politie ingerekend. Avontuurlijk jongensverhaal met de nodige spannende momenten.
Boek bekijken

De Tresoor uit Lage Zwaluwe

particulier

Logo De Tresoor

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.