Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Baarsen, Reinier ; Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier et al. - Verborgen schoonheid : de huizen Van Brienen, Van Loon en Willet-Holthuysen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Baarsen, Reinier ; Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier et al. - Verborgen schoonheid : de huizen Van Brienen, Van Loon en Willet-Holthuysen
Schrijver: Baarsen, Reinier ; Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier et al.
Titel: Verborgen schoonheid : de huizen Van Brienen, Van Loon en Willet-Holthuysen
ISBN: 9789078381730
Uitgever: Wormer : Stichting Uitgeverij Noord-Holland, 2014
Bijzonderheid: Gebonden hardcover, 111 p. ill. 25 cm. Zeer goed, minieme gebruikssporen achterplat.
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info Enkele jaren geleden verraste Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier de liefhebber van tijdloze fotografiekunst met haar Amsterdamse Wintergezichten. Zij is in het oude Amsterdam gebleven en presenteert nu Verborgen schoonheid, de huizen Van Brienen, Van Loon en Willet-Holthuysen. In deze monumentale grachtenpanden heeft zij vele, vele dagen rondgezworven en met het grote oog van haar analoge Hasselbladcamera gezocht naar de mooiste plekjes en ruimtes, in volle grandeur en in klein detail. Zo heeft zij de bijzondere sfeer van de museale huizen in schoonheid weten te vangen, een sfeer van verstilling en gestolde tijd. Vijf auteurs hebben zich er door laten inspireren voor een passende omlijsting.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.