Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Marc Declercq , Frank Croes - Desserts & wijn : Creatieve Combinaties Van Toppatissiers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marc Declercq ,  Frank Croes - Desserts & wijn : Creatieve Combinaties Van Toppatissiers
Schrijver: Marc Declercq , Frank Croes
Titel: Desserts & wijn : Creatieve Combinaties Van Toppatissiers
ISBN:
Uitgever: , Lannoo 2008, 2008
Bijzonderheid: Hardcover, 176 pagina's, Nederlands, 310 x 240 mm, boek in prima staat, met kleurrijke foto's om honger van te krijgen, . ISBN 9789020973495.
Prijs: € 15,00
€ 6,99
Meer info Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vlees & wijn neemt auteur Marc Declercq de combinatie van nagerechten en wijn onder de loep. Als smaakmaker biedt hij een overzicht van de zoete wijnen en schetst hij de ontwikkeling van desserts van vroeger tot nu. Sommelier William Wouters geeft op zijn beurt de best passende dessertwijnen weer. Marc Declercq pakt vervolgens uit met diverse toppatissiers uit binnen- en buitenland: klinkende Belgische namen als Pierre Marcolini, Gunther Van Essche van Del Rey, Philippe Vandecappelle van huis Mahieu en Thierry Wynant van banketbakkerij De Baere lichten hun liefde voor het vak toe en geven telkens vier huisrecepten prijs. Daarnaast komen ook de Nederlandse gevestigde waarden Adriaan van Haarlem (Huize van Wely) en Jeroen Goossens (Cr me de la cr me) aan bod, naast de Franse toppatissiers Christophe Michalak (Plaza Athen e, Parijs) en Arnaud Larher (Le P ch Mignon, Parijs). Roger van Damme, de peetvader van de moleculaire patisserie, sluit deze indrukwekkende lijst af. Ook de jonge generatie krijgt een eervolle plaats in het boek: Ann en Els Decoen vertellen hoe je zonder gebruik van bakmengsels klassieke recepten bereidt, zoals een eclair, een rijsttaart, een merveilleux of een javanais. Fotograaf Frank Croes legt alle heerlijkheden tot in de kleinste details vast.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.