Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

BREMER, JAAP & VRIES, ALEX DE - Piet Slegers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: BREMER, JAAP & VRIES, ALEX DE - Piet Slegers
Schrijver: BREMER, JAAP & VRIES, ALEX DE
Titel: Piet Slegers
ISBN:
Uitgever: , Zwaluw, 2004
Bijzonderheid: Hardcover, 223 pag. NL, 260 x 245 mm, stofomslag, in prima staat, illustr. in kleur / z/w. ISBN 9789080331396.
Prijs: € 20,00
€ 6,99
Meer info De samenstellers van deze publicatie achten het van belang om naar aanleiding van deze bijzondere leeftijd een poging te wagen tot een terugblik en in de vorm van dit boek ruim aandacht te besteden aan de kunstenaar Piet Slegers en zijn werk. De soms geleidelijke, soms impulsieve ontwikkeling van zijn werk, vanaf zijn opleiding aan de Academie in Arnhem tot op heden, had een zeer afwisselend verloop, met daarin als constante thema's zijn passie voor de natuur, de ruimte, het licht en de mens als centrale, bindende factor. Voordurend was Piet Slegers rusteloos bezig nieuwe wegen te zoeken om al deze thema's hun ge igende vorm te geven. De meesten kennen echter niet de ontwikkeling van zijn werk als geheel en de verrassende wendingen daarbinnen. Daarom tracht dit boek deze ontwikkelingen in vogelvlucht te schetsen en een beeld op te roepen van een kunstenaar, die een zeer eigen bijdrage leverde aan de Nederlandse beeldhouwkunst van na de Tweede Wereldoorlog.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.