Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Grimm, Brüder. - (Schemer uurtjes). Sprookjes van Grimm. Geïllustreerd met 4 Groote en 16 Kleine Platen./ (Sprookjes van Grimm en anderen). Sprookjesboek./ Sprookjes van Grimm/ Sprookjes van Grimm e.e (Het muisje, het vogeltje en de worst) [Vier delen].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Grimm, Brüder.
Titel: (Schemer uurtjes). Sprookjes van Grimm. Geïllustreerd met 4 Groote en 16 Kleine Platen./ (Sprookjes van Grimm en anderen). Sprookjesboek./ Sprookjes van Grimm/ Sprookjes van Grimm e.e (Het muisje, het vogeltje en de worst) [Vier delen].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Z.pl., Hecozet/ z.u. (2x, 1x "Gedrukt in Holland"), z.j. (ca. 1930), 4 delen, 60/ (46)/ 46/ 46 pag., illustraties, genaaid in origineel geïllustreerd bruin/ oranje/ crême/ oranje karton, 15,5 x 15,9 cm.
Prijs: € 40,00
€ 5,50
Meer info = In zeer goede staat. Bevat: I. Sneeuwwitje; De wonderlijke speelman; Hoe de kat en de muis samen huishielden; De toovenaar in het glas; De zes zwanen; Vrouw Holle; II. Soldaat éénbeen, Tafeltje dek je, De betoverde prinses, Eerlijk duurt het langst, Klein Duimpje. III. De arme molenaarszoon en het katje; Het schaapherdertje; De wraak van het geitje; De oude Sultan; IV. Er was eens; De holle boom; Jorinde en Jorinel; De slimme olifanten; De oude tovenaar en zijn kinderen; De valse vriend - illustraties Karel van Seben.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.