Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fokas Holthuis.


 

NIJHOFF e.a., M. - De Harp. Onder redactie van Jan Engelman, M. Nijhoff en A. Roland Holst. I. (Met een originele houtgravure door Dirk van Gelder).

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: NIJHOFF e.a., M.
Titel: De Harp. Onder redactie van Jan Engelman, M. Nijhoff en A. Roland Holst. I. (Met een originele houtgravure door Dirk van Gelder).
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid:
Prijs: € 15,00
Meer info Utrecht, De Roos, 1946 [= 1947]. 30 x 20 cm. Halflinnen. 64 p. Typografische verzorging J. van Krimpen. Gezet uit de Lutetia en gedrukt op wit velijn van Van Gelder in een oplage van 175 genummerde exemplaren. 1e druk. De gewoonlijk bijgevoegde losse extra afdruk van de houtgravure ontbreekt. Band wat verkleurd en hoekjes gebutst. De tekst bestaat grotendeels uit Ifigeneia in Taurië door Euripides, in Nederlandsche verzen vertaald door M. Nijhoff. Typografie van J. van Krimpen. Eerste van de slechts twee verschenen delen van dit luxe uitgevoerde poëzietijdschrift. De grote houtgravure (16 x 10,5 cm) van Dirk van Gelder vertoont een fijngesneden wildernis van bloemen en vogels. Uitgave van de Stichting De Roos. Leeflang 3.
Boek bekijken

Fokas Holthuis uit Den Haag

zakelijk

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.