Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Smit, Peter - De wereld van de Kameleon - Tips en trucs van Hielke en Sietse

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Smit, Peter
Titel: De wereld van de Kameleon - Tips en trucs van Hielke en Sietse
ISBN:
Uitgever: Rubinstein
Bijzonderheid: gebonden ( 105 pag.) 1e druk 2003 goed geillustr. in prima staat
Prijs: € 3,35
Meer info Wil je ook het water op? Dan is het zaak dat je iets van varen afweet. En een paar slimme weetjes over de vrije natuur zijn ook nooit weg. Daarom is dit een handig boek om te lezen. Het staat vol met dingen die iedere schipper moet weten. Knopen maken, belangrijke vaarregels, hoe je door een sluis moet, noem maar op. Er staan veel leuke dingen over waterdieren in en tips voor spannende boottochten en grappige schippersfeesten. Weet jij hoe je flessenpost moet versturen? Waarom een schipper altijd een spuitbus met slagroom aan boord moet hebben? En zeg eens eerlijk: weet jij hoe je een sterk verhaal moet vertellen? Een écht goed sterk verhaal met een kop en een staart en een stevige hap gebakken lucht in het midden? In dit boek staat het!
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.