Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel functie-elders.


 

Sandford, Gina - Een praktische gids voor het inrichten van een TROPISCH ZOETWATERAQUARIUM

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Sandford, Gina
Titel: Een praktische gids voor het inrichten van een TROPISCH ZOETWATERAQUARIUM
ISBN: 9789041008978
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheid: 2003, 77pp, Gebonden boek / 2003 / 77 pag. / prima staat
Prijs: € 6,99
Meer info Samenvatting
Als u voor het eerst een aquarium inricht, is dit het boek dat u zoekt. Stap voor stap foto's helpen u op logische wijze door eik stadium, maken duidelijk hoe de apparaten werken, waarom ze nodig zijn en hoe u ze kunt onderhouden. In dit boek leest u alles, van het kiezen van het juiste formaat bak tot het installeren van verwarmings-, verlichtings- en filterapparatuur en het toevoegen van zand, stenen en planten alles om uw hobby tot een succes te maken. Aquariumplanten: Hoe u de beste planten kunt kiezen, plaatsen en gezond houden. Vissen voor beginners: Twaalf gemakkelijke vissen voor uw eerste aquarium.Basisuitrusting: Zo installeert u de essentiële apparatuur voor uw aquarium,. Vormgeving: Een perfecte achtergrond en een natuurlijke leefomgeving voor uw vissen creëren.
Boek bekijken

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.