Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

- De stichtingen voor toevallijders te Haarlem en Heemstede. Geschiedenis van en alle gewenschte inlichtingen omtrent den arbeid onder lijders aan vallende ziekte, met alles wat er mee samenhangt. Met 24 koperdiepdrukken, naar de laaste opnamen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver:
Titel: De stichtingen voor toevallijders te Haarlem en Heemstede. Geschiedenis van en alle gewenschte inlichtingen omtrent den arbeid onder lijders aan vallende ziekte, met alles wat er mee samenhangt. Met 24 koperdiepdrukken, naar de laaste opnamen.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Haarlem, De christelijke vereeniging voor de verpleging van lijders aan vallende ziekte, [1925?], 23 plates, with text showing the institutions Meer en Bosch and Bethesda-Sarepta in Haarlem and Heemstede.
Prijs: € 44,00
€ 7,95
Meer info De stichtingen voor toevallijders te Haarlem en Heemstede. Geschiedenis van en alle gewenschte inlichtingen omtrent den arbeid onder lijders aan vallende ziekte, met alles wat er mee samenhangt. Met 24 koperdiepdrukken, naar de laaste opnamen. Haarlem, De christelijke vereeniging voor de verpleging van lijders aan vallende ziekte, [1925?], 23 plates, with text showing the institutions Meer en Bosch and Bethesda-Sarepta in Haarlem and Heemstede.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.