Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

--- - Landrechten van Over-yssel, met de nadere reglementen, resolutien en ampliatien mitsgaders de hofrechten. [gebonden met:] Nadere reglementen, ampliatien, plakkaten en resolutien. Deventer, Jan van Wyk, 1724.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: ---
Titel: Landrechten van Over-yssel, met de nadere reglementen, resolutien en ampliatien mitsgaders de hofrechten. [gebonden met:] Nadere reglementen, ampliatien, plakkaten en resolutien. Deventer, Jan van Wyk, 1724.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Gebonden in half leer, (6)+158+162+(10) pag. Met gegraveerde titelprent met wapen van Overijssel tussen twee leeuwen. C1034l Verzameling rechtsregels geldig in Overijssel in 1630, met aanvullingen tot ca. 1720. De uitgave geschiedde in opdracht va...
Prijs: € 324,50
€ 7,95
Meer info Landrechten van Over-yssel, met de nadere reglementen, resolutien en ampliatien mitsgaders de hofrechten. [gebonden met:] Nadere reglementen, ampliatien, plakkaten en resolutien. Deventer, Jan van Wyk, 1724.Gebonden in half leer, (6)+158+162+(10) pag. Met gegraveerde titelprent met wapen van Overijssel tussen twee leeuwen. C1034l Verzameling rechtsregels geldig in Overijssel in 1630, met aanvullingen tot ca. 1720. De uitgave geschiedde in opdracht van de Staten van Overijssel.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.