Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Chovankova, Ilona - Tradionele taarten, koekjes en cakes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Chovankova, Ilona - Tradionele taarten, koekjes en cakes
Schrijver: Chovankova, Ilona
Titel: Tradionele taarten, koekjes en cakes
ISBN: 9789089891853
Uitgever: Terra
Bijzonderheid: 2010, Paperback / softback, In nieuwe staat.
Prijs: € 12,50
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Ruim 100 verrukkelijke, eenvoudige recepten van vroeger - voor taarten, koekjes en cakes
Meer dan 100 recepten die je terugbrengen naar vroeger. Zelfgemaakte meringues, boterkoek, appelbeignets, bananencake, kersenclafoutis, tarte tatin en nog héél véél meer lekkers om jong en oud mee te verwennen. Dit boek staat boordevol recepten voor de allerlekkerste Franse taarten, cakes, brioches, madeleines en nog veel meer. Ook chocolademousse, tongstrelende crèmes en prachtige vruchtendesserts zoals alleen de Fransen die kunnen maken, vind je terug in dit boek. De recepten zijn stuk voor stuk beproefd door vele generaties Franse mama's en daardoor ook gemakkelijk zelf te maken - met een driesterrenresultaat! Laat je inspireren door deze 100 recepten voor moderne mama's en andere bakliefhebbers die graag iets bijzonders op tafel zetten.
Weer een nieuw kookboek uit de serie Basic Kitchen, die opvalt door het langwerpige uitvoering van de boeken. De recepten staan kort en bondig omschreven en zijn goed te bereiden. Het is een aantrekkelijk en gevarieerde bakboek voor de thuiskok.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.