Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel @homeboeken.


 

Roodenburg, L. - Rotterdams kookboek / ingredienten, recepten en achtergronden van 13 culturen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roodenburg, L. - Rotterdams kookboek / ingredienten, recepten en achtergronden van 13 culturen
Schrijver: Roodenburg, L.
Titel: Rotterdams kookboek / ingredienten, recepten en achtergronden van 13 culturen
ISBN: 9789021541969
Uitgever: Kosmos, Z&K Uitgevers Utrecht
Bijzonderheid: 2004, paperback nieuwstaat
Prijs: € 9,50
Meer info Een patatje oorlog en kapsalon zijn met een onstuitbare opmars bezig.
Maar er zijn ook ingrediƫnten en gerechten die niet algemeen bekend zijn. Wat zijn dat voor knollen in de bakken voor de Surinaamse toko? Wie eten er varkensoren en harde kippen? Wat zijn paradijskorrels, hoeveel afrodisiacum zit er in Ras-al-Hanout en werkt dat ook? Wat eten Eritreeƫrs - waar ligt Eritrea eigenlijk - en wat vieren ze al honderden jaren op 11 september? En sinds wanneer eten Rotterdamse Turken Surinaamse aardappels en Chinese peren?
Linda Roodenburg ging op zoek naar koks en kokkinnen en families uit 13 verschillende culturen. Ze beschrijft hun achtergronden en verhalen, de winkels waar ze boodschappen doen en hun favoriete gerechten. Samen met fotograaf Carel van Hees volgde ze alle 13 voor, tijdens en na een bijzondere maaltijd voor vrienden en familie.
Na het Haagse en Amsterdamse kookboek, beide standaardwerken over de traditionele Nederlandse keuken, is er nu het Rotterdams Kookboek voor ALLE Nederlanders .
Boek bekijken

@homeboeken uit Berkel-Enschot

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.