Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Aafjes, Bertus; Godfried Bomans; Tomas Ross e.a. - VOOR WIE EEN HART HEEFT ... (Samensteller Ted van Turnhout). Een boek voor de Nederlandse Hartstichting. Kerstvertellingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aafjes, Bertus; Godfried Bomans; Tomas Ross e.a. - VOOR WIE EEN HART HEEFT ... (Samensteller Ted van Turnhout). Een boek voor de Nederlandse Hartstichting. Kerstvertellingen
Schrijver: Aafjes, Bertus; Godfried Bomans; Tomas Ross e.a.
Titel: VOOR WIE EEN HART HEEFT ... (Samensteller Ted van Turnhout). Een boek voor de Nederlandse Hartstichting. Kerstvertellingen
ISBN: 9789026968228
Uitgever: Van Holkema & Warendorf/ Unieboek z.pl. (= Houten) en z.j. (= 1998), tweede druk.
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in geel-kunstlinnen band. Met stofomslag. Met aquarellen (in kleur en zw/w). Pg's.136. Conditie: (als) nieuw.
Prijs: € 9,85
Meer info 'Voor Wie Een hart Heeft ... is een schitterend boek vol verhalen, voorzien van vele illustratie in kleur en gelardeerd met recepten, citaten en andere korte tekstjes. een boek waarin ieder wel iets van zijn gading zal vinden.Bovedien gaat een deel van dekopbrengst naar de Nederlandse Hartstichting. Zo wordt dus ook een heel goed doel gesteund.
Met verhalen/ vertellingen van.
Bertus Aafjes, Hans Andreus, Godfried Bomans, F. Bordewijk, Jan Brusse, S. Carmiggelt, Thera Coppens, Renate Dorrestein, Hans Dorrestijn, Rinus Ferdinandusse, Jos Ghysen, Toon Hermans, Eelke de Jong, Mensje van Keulen, Henri Knap, Clare Lennart, R. Leopold, Guy de Maupassant, Rom Molemaker, Els Pelgrom, Harry Prenen, Tomas Ross, John Ruskin, Annie M.G. Schmidt, Anton Tsjechov, Ted van Turnhout, Bob den Uyl en Jan Wolkers.

Een keur van namen.
Ze staan borg voor kwaliteit.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.