Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Sleeuwenhoek, H. - De mensen van de Jostiband / een boek over het dagelijks leven van een groep bijzondere muzikanten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sleeuwenhoek, H. - De mensen van de Jostiband / een boek over het dagelijks leven van een groep bijzondere muzikanten
Schrijver: Sleeuwenhoek, H.
Titel: De mensen van de Jostiband / een boek over het dagelijks leven van een groep bijzondere muzikanten
ISBN: 9789043506663
Uitgever: Kok
Bijzonderheid: Hard cover, in zeer goede staat, 2003
Prijs: € 2,50
Meer info Dit boek is een persoonlijke kennismaking met een aantal muzikanten van de Jostiband. Het gaat over het orkest, natuurlijk, maar vooral ook over het dagelijks leven van de leden en de rol die het orkest daarin speelt. Hans Sleeuwenhoek trok een jaar met ze op. Ging mee naar huis, at mee aan tafel, hoorde hen repeteren, zocht hen op bij hun 'werk' of andere dagelijkse bezigheden, zag hoe ze met elkaar omgaan, zat bij hen in de bus op weg naar concerten en liet zich ontroeren door hun openhartige verhalen. Als vaste gast van het orkest had hij gelegenheid om unieke foto's te maken van het dagelijks leven van de muzikanten. De mooiste illustraties staan in dit boek.

Een boek over het dagelijks leven van de mensen van de Jostiband. Stuk voor stuk bijzondere mensen, allen verstandelijk gehandicapt. Na veertig jaar bestaan van de Jostiband als orkest is dit boek samengesteld door Hans Sleeuwenhoek, een programmamaker van de NCRV-televisie. Doel was om weer te geven wat de band betekende voor zovele levens van deze verstandelijk beperkte mensen die vaak ook nog lichamelijke handicaps hebben. Een rijk met zwartwitfoto's geillustreerde uitgave met in hedendaags taalgebruik een zeer kleurrijk verslag van het leven van de Jostiband.
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.