Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Khoo Thwe, P. - Het land van de groene geesten / een Birmese odyssee

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Khoo Thwe, P. - Het land van de groene geesten / een Birmese odyssee
Schrijver: Khoo Thwe, P.
Titel: Het land van de groene geesten / een Birmese odyssee
ISBN: 9789029525558
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheid: 1e druk, 2005. Dikke paperback. In goede staat.
Prijs: € 5,00
Meer info Pascal Khoo Thwe is van oorsprong een lid van een kleine, geïsoleerd levende bergstam in Birma die bekendstaat om zijn vrouwen met `giraffenhals'. Als student komt hij in conflict met het gewelddadige militaire regime. Zijn geliefde wordt door de militairen gearresteerd, verkracht en vermoord. Door een toevallige ontmoeting met een geleerde uit Cambridge weet Pascal, een gepassioneerd lezer van James Joyce, naar het Westen te ontkomen.
In Het land van de groene geesten vertelt hij zijn levensverhaal, van de betoverde droomwereld van de animistische Padaungstam tot de harde realiteit van de guerrilla en zijn gevaarlijke vlucht.
Behalve een geschiedenis van het moderne Birma is dit boek een spirituele autobiografie, een beschouwing van de moderne wereld door de ogen van een geïsoleerde bergbewoner die een graad behaald aan de gerenommeerde universiteit in Cambridge.
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.