Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Miller, Sue - De goede moeder / 3e druk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Miller, Sue - De goede moeder / 3e druk
Schrijver: Miller, Sue
Titel: De goede moeder / 3e druk
ISBN: 9789025401412
Uitgever: Contact
Bijzonderheid: paperback, in goede staat, bladzijdes zijn vergeeld, 1992, 3e druk
Prijs: € 1,00
Meer info Let op: de omslagfoto wijkt af.
De goede moeder is de indringende roman over een vrouwenleven waarin moederschap en erotiek met elkaar wedijveren en in botsing komen.

Anna’s relatie met haar vier jaar oude dochtertje is de sterkste emotionele binding in haar bestaan. Net gescheiden en bezig vorm te geven aan haar onafhankelijkheid, wordt ze voor de eerste keer in haar leven hartstochtelijk verliefd - en dreigt daardoor haar kind te verliezen.

'Slechts heel zelden verschijnt er aan het literaire firmament een romandebuut dat zo vakkundig is geschreven dat het de gebruikelijke stelling als zou een schrijver pas bij latere boeken zijn vak echt gaan verstaan, in één klap weerlegt. De Goede Moeder van Sue Miller is zo'n debuut.' The New York Times Book Review.

In de Verenigde Staten was deze opmerkelijke roman een bestseller die wekenlang in de top-tien heeft gestaan. Zowel in de Verenigde Staten als in Engeland werd het boek direct bij verschijnen juichend ontvangen:

'Een zeer talentvol debuut, opmerkelijk door zijn precisie en oprechtheid. Ik heb in geen jaren een beter boek gelezen.' John Fowles

'Sue Miller schrijft met het gemak en de directheid van een geboren schrijfster, die de gevaarlijke grenzen van liefde en lust verkent... een genoegen om te lezen.' Fay Weldon
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.