Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.


 

Escoffier, Auguste, Philéas Gilbert en Emile Fetu - Het kookboek van de klassieke keuken. Vertaald naar 'Le Guide Culinaire' onder red. van Wina Born m.m.v. Jaap Klosse, Paul Fagel en John Kern en een voorwoord van Born, Klosse en Eddie Van Maele. Luxe editie in 3 delen, vergezeld door een fac...

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Escoffier, Auguste, Philéas Gilbert en Emile Fetu - Het kookboek van de klassieke keuken. Vertaald naar 'Le Guide Culinaire' onder red. van Wina Born m.m.v. Jaap Klosse, Paul Fagel en John  Kern en een voorwoord van Born, Klosse en Eddie Van Maele. Luxe editie in 3 delen, vergezeld door een fac...
Schrijver: Escoffier, Auguste, Philéas Gilbert en Emile Fetu
Titel: Het kookboek van de klassieke keuken. Vertaald naar 'Le Guide Culinaire' onder red. van Wina Born m.m.v. Jaap Klosse, Paul Fagel en John Kern en een voorwoord van Born, Klosse en Eddie Van Maele. Luxe editie in 3 delen, vergezeld door een fac...
ISBN:
Uitgever: Utrecht, HES Uitgevers, HES Uitgevers, 1985.
Bijzonderheid: 3 vols. Large 8vo (26x19 cm). Gilt red publisher's cloth. Together in slipcase. Deel 1: xvi,520 pp.; Deel II: viii pp, p. 521-1024, with 'Frans- & Nederlands Receptenregister'and 'Begrippenlijst'. I & II With some plates (drawings by Jenny Collot....
Prijs: € 300,00
€ 6,25
Boek bekijken

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.