Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Maccarry, Charles - De geheime minnaars

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Maccarry, Charles - De geheime minnaars
Schrijver: Maccarry, Charles
Titel: De geheime minnaars
ISBN: 9789022974872
Uitgever: A.W. Bruna & Zoon, Utrecht, 1979
Bijzonderheid: Paperback, 331 bladzijden. Omslag licht beschadigd
Prijs: € 2,50
Meer info De geheime minnaars is een verbijsterend verhaal dat meer onthult over de handelwijze van de Amerikaanse inlichtingendienst dan enig ander boek. Het is gesitueerd in 1960 op het hoogtepunt van de koude oorlog en draait om een levensgevaarlijk manuscript dat uit Moskou gesmokkeld moet worden.
Paul Christopher heeft in Berlijn een afspraak met de koerier die het manuscript naar het Westen zal brengen. Een paar minuten later is de koerier dood: een auto-ongeluk, de chauffeur is doorgereden. Wie heeft hem vermoord en waarom?
Paul Chirstophers onderzoek naar het lek in het systeem voert hem naar diverse Europese hoofdsteden en brengt hem in contact met een aantal fascinerende mensen als Patchen, Christophers veelgeplaagde chef op het hoofdkantoor, Rothchild, een Russische emigrant en collega en zijn Maria, een vrouw zonder illusies; en Cathy, Christophers vriendin, wier ideaal het is hem gelukkig te maken.
Hoewel hij is gefascineerd door Cathy's schoonheid en tot op het bot verliefd leeft Christopher voor zijn werk en de minder prettige kanten van zijn professie sluipen met rampzalige gevolgen zijn privé-leven binnen....
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.