Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Matheuff.


 

Joris Luyendijk - Dit kan niet waar zijn (Onder bankiers)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Joris Luyendijk - Dit kan niet waar zijn (Onder bankiers)
Schrijver: Joris Luyendijk
Titel: Dit kan niet waar zijn (Onder bankiers)
ISBN: 9789045034041
Uitgever: Atlas Contact
Bijzonderheid: 2017 (18e druk) / 222 pagina's / paperback / in goede conditie / met extra hoofdstuk
Prijs: € 2,00
€ 4,50
Meer info De financiële wereld blijkt geen ver-van-mijn-bedshow. De financiële wereld is het bed zelf. En toen op 15 september 2008 de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, stortte dat bed op een haar na in. Bankiers in de City hamsterden voedsel, zetten hun geld om in goud, of bereidden de evacuatie van hun kinderen naar het platteland voor.
Joris Luyendijk zat twee jaar lang ondergedompeld in the City, het financieel centrum van Europa. Stap voor stap lieten insiders hem, met gevaar voor hun eigen baan, zien hoe de financiële wereld in elkaar zit.
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de diepere oorzaken van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?

In het extra hoofdstuk 'Hoe dit waar kan zijn' gaat Joris Luyendijk in op de ontvangst in Europa door lezers, pers en financiële wereld en op recente veranderingen in de financiële sector.
Boek bekijken

Matheuff uit Zetten

zakelijk

Logo Matheuff

Enkele natuurtijdschriften en allerlei boeken: romans, biografieën, kookboeken, studieboeken, kinderboeken, reisverhalen, bladmuziek en nog veel meer. In het Nederlands, Engels, Spaans en Duits. In de meeste gevallen geldt: hoe duurder, hoe beter de staat en hoe groter. Uitgezonderd zijn de laaggeprijsde boeken die niet in een brievenbuspakket passen: om de hogere verzendkosten voor u te compenseren, hebben wij de vraagprijs naar beneden bijgesteld.
Let op: wij verzenden alleen in Nederland.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.