Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Maximarina.


 

Groesbeek, Hans (eindredactie) - De geschiedenis van de luchtvaart: luchtstrijdkrachten van het Warschaupact en neutraal Europa

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Groesbeek, Hans (eindredactie) - De geschiedenis van de luchtvaart: luchtstrijdkrachten van het Warschaupact en neutraal Europa
Schrijver: Groesbeek, Hans (eindredactie)
Titel: De geschiedenis van de luchtvaart: luchtstrijdkrachten van het Warschaupact en neutraal Europa
ISBN:
Uitgever: Lekturama
Bijzonderheid: 1982, gebonden, 144 pp, blauwe kunstlederen kaft met goudopdruk en stofomslag, voorwoord: Mat Herben, goede staat met meer dan 150 foto's en tekeningen.
Prijs: € 2,25
€ 3,85
Meer info Dit boek geeft een uitvoerig overzicht van de luchtstrijdkrachten van de landen van het Oostblok, van de neutrale Europese landen en de landen in het Midden-Oosten. De rol die de luchtstrijdkrachten in de moderne oorlogvoering spelen, komt in dit boek duidelijk tot uitdrukking. U leest ook over de grootste luchtslagen die sinds het einde van de 2e Wereldoorlog hebben plaatsgevonden.
Boek bekijken

Maximarina uit Wytgaard

particulier

Logo Maximarina

De vermelde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Voor Belgiƫ en andere landen gelden andere tarieven.
Als u binnen 2 dagen geen bericht van mij hebt ontvangen, controleer dan of het bericht misschien in uw spam/ongewenste mailbox terecht gekomen is. Ik verpak de boeken zo goed mogelijk en verzend ook zo snel mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.