Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Mengestu, Dinaw - Kinderen van de revolutie (The beautiful things that heaven bears)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Mengestu, Dinaw
Titel: Kinderen van de revolutie (The beautiful things that heaven bears)
ISBN: 9789046801031
Uitgever: Nieuw Amsterdam 2007
Bijzonderheid: paperback, 223 pp., eerste roman, vertaling Ronald Cohen
Prijs: € 3,50
Meer info Zeventien jaar geleden is Sepha Stephanos gevlucht uit Ethiopiƫ vanwege de revolutie die zijn vader het leven kostte. Sindsdien leidt hij een rustig bestaan als eigenaar van een aftands kruidenierswinkeltje in een achterstandswijk in Washington. Zijn enige twee vrienden, Joseph en Kenneth, zijn net als Sepha Afrikaanse immigranten. Ze brengen samen de avonden door in de winkel, whisky drinkend en grappen makend over Afrika's lange geschiedenis van dictators en revoluties.
Sepha's buurt wordt grondig gerenoveerd en ook zijn eigen leven is aan verandering onderhevig - hij probeert een relatie aan te knopen met zijn nieuwe, blanke buurvrouw Judith via haar dochtertje Naomi. Maar alles loopt anders en als ook zijn winkel hem dreigt te worden ontnomen, maakt hij een tocht door zijn wijk. Hij herbeleeft momenten uit zijn verleden en probeert de balans op te maken van zijn huidige bestaan.

Kinderen van de revolutie is een ontroerend, rauw en geestig portret van een immigrant in de Verenigde Staten voor wie de American Dream niet binnen handbereik ligt.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.