Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ORION.


 

Calvijn, Johannes - Institutie of de onderwijzing in de Christelijke Religie in vier boeken beschreven door Johannes Calvijn getrouwelijke naar de overzetting uit het Latijn en Fransch van Wilhelmus Corsmannus.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Calvijn, Johannes - Institutie of de onderwijzing in de Christelijke Religie in vier boeken beschreven door Johannes Calvijn getrouwelijke naar de overzetting uit het Latijn en Fransch van Wilhelmus Corsmannus.
Schrijver: Calvijn, Johannes
Titel: Institutie of de onderwijzing in de Christelijke Religie in vier boeken beschreven door Johannes Calvijn getrouwelijke naar de overzetting uit het Latijn en Fransch van Wilhelmus Corsmannus.
ISBN:
Uitgever: H.A. van Bottenburg
Bijzonderheid: 912 pp. Hardcover (enigszins beschadigd).
Prijs: € 50,00
€ 7,95
Meer info Voorzien van de citaten der schriftuurplaatsen naar de nieuwe overzetting en verrijkt met het leven en sterven van Johannes Calvijn door Theodorus Beza, den brief aan Frans I, koning van Frankrijk, met Calvijns eigen verhaal van zijn beroeping tot den heiligen kerkedienst en zijn wedervaren daarin, ook met getuigenissen van eenige pauselijke schrijvers betreffende Johannes Calvijn gevolgd door een uitgebreid register onveranderd naar de uitgave van Paulus Aertz van Ravesteijn te Amsterdam Anno 1650. Opnieuw nauwkeurig nagezien, verduidelijkt en overgebracht in de thans gebruikelijke spelling door J.H. Landwehr.
Boek bekijken

ORION uit Haarlem

particulier

Logo ORION

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.