Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Agnes Holvast - Leven Met De Beminde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Agnes Holvast - Leven Met De Beminde
Schrijver: Agnes Holvast
Titel: Leven Met De Beminde
ISBN: 9789025961237
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheid: Staat: Zeer kleine beschadiging op de voorkant van de kaft, verder als nieuw / Bladzijden: 160 / Druk: Tweede druk / Art.nr. : Div 4824 / Vindplaats: Div 4824
Prijs: € 12,99
€ 4,35
Meer info

Leven Met De Beminde


Leven Met De Beminde. Negen jaar in een besloten klooster. Agnes Holvast beschrijft in een openhartig en ontroerend boek hoe ze haar spirituele weg ontdekt door toe te treden tot een clarissenklooster. Na ruim negen jaar vertrekt ze weer en zet ze haar weg voort in de wereld. Op de dag dat ze 27 wordt, treedt Agnes Holvast toe tot een besloten klooster in Noord-Brabant, op zoek naar stilte, God en spiritualiteit. Holvast beschrijft haar leven in het klooster liefdevol. Ze besteedt veel aandacht aan haar spirituele weg naar binnen, om God en zichzelf te leren kennen. Het dagelijks leven in het klooster brengt haar veel, maar kost ook moeite. De overgave aan het kloosterleven betekent dat ze het contact met haar dierbaren moet missen, evenals intimiteit en seksualiteit. Desondanks ontwikkelt ze een sterke band met haar medebewoners.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.