Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Linda Jarosch - Vanaf Morgen Draag Ik Rood

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Linda Jarosch - Vanaf Morgen Draag Ik Rood
Schrijver: Linda Jarosch
Titel: Vanaf Morgen Draag Ik Rood
ISBN: 9789025961374
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 128 / Druk: 1 / Art.nr. : c2dda34f-f66e-4eb6-b676-a03c5758e0eb / Vindplaats: opslag
Prijs: € 18,99
€ 4,35
Meer info Hoe je leven ook verlopen is, je kunt altijd het oude achter je laten en een nieuw begin maken. Elke vrouw heeft daarvoor de kracht. Linda Jarosch beschrijft hoe je die kracht kunt ontwikkelen, zodat het 'rode, vrouwelijke vuur' weer gaat branden. Vooral in een omgeving waar mannen het voor het zeggen hebben, verliezen vrouwen veel energie. Het zijn situaties waarin 'de mannelijke criteria' domineren. Jarosch roept vrouwen op om dan hun eigen functioneren onder de loep te nemen en ingeslepen gedragspatronen te veranderen. De kleur 'rood' staat voor 'tot hier en niet verder' en voor 'liefde, levensvreugde en nieuwe energie'. Een uitdagend maar ook herkenbaar boek, met veel inlevingsvermogen geschreven, dat voor vrouwen een bron van verandering kan zijn. Linda Jarosch is de jongere zus van Anselm Grun. Zij geeft bedrijfstrainingen en begeleidt vrouwen in verschillende levenssituaties. Eerder verscheen van haar bij Ten Have 'Je ware vrouwelijkheid ontdekken', geschreven samen met Anselm Grun (2e druk, 2007).
Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.