Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel pandora.


 

Achterberg, Gerrit. - Een meer dan ik tel / een keuze uit zijn gedichten door Eva Gerlach

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Achterberg, Gerrit.
Titel: Een meer dan ik tel / een keuze uit zijn gedichten door Eva Gerlach
ISBN: 9789025302108
Uitgever: Athenaeum-Polak & Van Gennep, 5e druk
Bijzonderheid: 144pp, paperback, zeer goede staat
Prijs: € 5,45
€ 4,85
Meer info Athenaeum-Polak & Van Gennep is met een tweede combine van P C. Hooftprijswinnaars gekomen: de gedichten van Gerrit Achterberg gekozen door Eva Gerlach, mede ter gelegenheid van Achterbergs honderdste geboortedag op zo mei zoog.
Achterbergs Verzamelde gedichten beslaan meer dan duizend pagina's - Boudewijn Büch heeft eens gezegd dat zijn bloemlezing van de duizend en enige beste Nederlandse gedichten identiek zou zijn met dát boek. Voor iets minder gretige lezers, en natuurlijk voor de fijnproever die alleen maar het neusje van de zalm wenst, is er behoefte aan een bloemlezing van die `bloemlezing'. Zo'n bloemlezing moet voor iedere nieuwe generatie lezers opnieuw worden gemaakt; Eén meer dan ik tel is gekozen door Eva Gerlach, zelf een dichteres van grote allure en, net als Achterberg, winnares van de P.C. Hooftprijs.


Achterbergs Verzamelde gedichten beslaan meer dan duizend pagina's - Boudewijn Büch heeft eens gezegd dat zijn bloemlezing van de duizend en enige beste Nederlandse gedichten identiek zou zijn met dát boek. Voor iets minder gretige lezers, en natuurlijk voor de fijnproever die alleen maar het neusje van de zalm wenst, is er behoefte aan een bloemlezing van die 'bloemlezing'. Zo'n bloemlezing moet voor iedere nieuwe generatie lezers opnieuw worden gemaakt; Eén meer dan ik tel is gekozen door Eva Gerlach, zelf een dichteres van grote allure en, net als Achterberg, winnares van de P.C. Hooftprijs.
Boek bekijken

pandora uit Dordrecht

zakelijk

Logo pandora

Pandora heeft sinds 1981 een winkel in de oude binnenstad van Dordrecht met een uitgebreide boekenafdeling / antiquariaat. Daarnaast hebben wij m.b.t. diverse categorieën ook een grote verzameling curieuze en verzamelwaardige boeken, brochures etc ,die alleen via boekwinkeltjes worden aangeboden.
Na een bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met de betaal- en verzendgegevens. Pakketverzending is naar keus via PostNL of DHL. De verzendkosten zijn conform hun prijs. U kunt er ook voor kiezen om het pakket in onze winkel op te halen.
Bij uitzondering kan het voorkomen dat een boek reeds verkocht of onvindbaar is, bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.