Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Valgaeren, Annelies & Chris de Lauwer & Els de Palmenaer. et al: - Leven en dood. Over boven- en onderwereld. Met de collectie Paul en Dora Janssen-Arts.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Valgaeren, Annelies & Chris de Lauwer & Els de Palmenaer. et al: - Leven en dood. Over boven- en onderwereld. Met de collectie Paul en Dora Janssen-Arts.
Schrijver: Valgaeren, Annelies & Chris de Lauwer & Els de Palmenaer. et al:
Titel: Leven en dood. Over boven- en onderwereld. Met de collectie Paul en Dora Janssen-Arts.
ISBN:
Uitgever: Mas Books
Bijzonderheid: Mei 2012, (24 x 28 cm), 160 pp. Dutch text, numerous ills., hardcover
Prijs: € 24,50
Meer info Het thema Leven en Dood gaat ons allen aan. Het neemt in het Antwerpse MAS twee van de vijf verdiepingen in beslag en vertrekt van de grote existentiële vragen: waar komen we vandaan? Waar gaan we naartoe? Wat gebeurt er na de dood? Eerst ontdekt de bezoeker in Over mensen en goden de grote verscheidenheid aan zingeving en de intense behoefte aan rituelen overal ter wereld. Vervolgens illustreren in Over boven- en onderwereld vijfhonderd objecten de onlosmakelijke band tussen leven en dood. Zij laten zien hoe mensen, vooral in Midden- en Zuid- Amerika, omgingen en nog omgaan met de werelden van goden, voorouders en geesten. De collectie precolumbiaanse archeologie van Paul en Dora Janssen-Arts wordt hier integraal tentoongesteld. Ze weerspiegelt de passie van verzamelaars in Europa voor deze voorwerpen.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variëren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.