Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

VENNE - Beerens, Rudy Jos & Yvonne Bleyerveld & Edwin Buijsen, Lisanne den Hartog & Caroline van Santen: - De omgekeerde wereld van Adriaen van de Venne.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: VENNE -  Beerens, Rudy Jos & Yvonne Bleyerveld & Edwin Buijsen, Lisanne den Hartog & Caroline van Santen: - De omgekeerde wereld van Adriaen van de Venne.
Schrijver: VENNE - Beerens, Rudy Jos & Yvonne Bleyerveld & Edwin Buijsen, Lisanne den Hartog & Caroline van Santen:
Titel: De omgekeerde wereld van Adriaen van de Venne.
ISBN:
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: 09 2023, (17 x 24 cm), 96 pp. Dutch text, ca. 60 ills., paperback
Prijs: € 19,95
Meer info In 2023 is het 400 jaar geleden dat de Zeevsche Nachtegael verscheen. Deze ambitieuze dichtbundel bevat werk van voornamelijk in Zeeland wonende dichters. Adriaen van de Venne levert, zowel in woord als in beeld, een belangrijke bijdrage aan deze uitgave. Dit jubileum is voor het Zeeuws Museum aanleiding om de eerste grote monografische tentoonstelling over deze veelzijdige kunstenaar te organiseren, met ruim 100 bruiklenen uit binnen- en buitenland. In dit begeleidende boek komen alle aspecten van zijn kunstenaarschap aan bod aan de hand van ruim 45 werken. Van ontwerpen voor boekillustraties tot een wandtapijt van bijna acht meter breed.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.