Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Serendipity.


 

[Amsterdamsch Studenten Corps] - Officieel lustrum-programma. 300-Jarig bestaan van de Instelling voor Hooger Onderwijs te Amsterdam lustrum Amsterdamsch Studenten Corps.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: [Amsterdamsch Studenten Corps]
Titel: Officieel lustrum-programma. 300-Jarig bestaan van de Instelling voor Hooger Onderwijs te Amsterdam lustrum Amsterdamsch Studenten Corps.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Z.pl., [A.S.C.], 1932; 8vo (22.8 cm), zw-w advertenties, geniet in papieren omslag in kleur. Gebruikt maar nog goed exemplaar m. (verbroken) sluitzegel 'Drinkt Amstelbier'. Z. schaars!
Prijs: € 15,00
Meer info Uitgebreid programma van dit eeuwfeest-oude stijl waaraan niet alleen de hele universiteit aan deelnam - wier feest het natuurlijk was -, maar ook de burgerij. De gala-opvoering van het lustrumspel 'S.P.Q.A. '32' vond plaats op het terrein van het voormalige Paleis voor Volksvlijt en was ook toegankelijk voor de burgerij. In het nabij gelegen 'Amstel-Hotel' kon men dîneren voor fl. 4,50. Kostelijke advertenties, o.a. voor costumes met 2 broeken (lange pantalon en plus fourbroek) bij 'Nieuw Engeland' op het Koningsplein. Zeldzaam relict.
Boek bekijken

Serendipity

zakelijk

Serendipity uit Midden-Beemster

Logo Serendipity

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.