Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Paans, Boudewijn - Man & Paard

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Paans, Boudewijn - Man & Paard
Schrijver: Paans, Boudewijn
Titel: Man & Paard
ISBN: 9789061693147
Uitgever: De Harmonie
Bijzonderheid: 1986, 1e druk, 184 pp paperback (in nette staat, band wat vaal/sleets, naam voorin, boekblok goed!) Staat van het boek: 6.5
Prijs: € 3,50
€ 3,70
Meer info Boudewijn Paans - Man & Paard
(De Harmonie)
ISBN 9061693144
1e druk 1986
184 pp paperback
(in nette staat, band wat vaal/sleets, naam voorin, boekblok goed!)
Staat van het boek: 6.5

Een selectie van de beste stukken die de auteur, hoofdredakteur van de VPRO-gids, wekelijks in de zaterdagse Vervolgbijlage van de Volkskrant publiceert. Rode draad in deze stukken, die over de meest uiteenlopende onderwerpen gaan, is de handicap waarmee Paans al veertig jaar moet leven. Hoe reageren familie, vrienden en buitenstaanders op een spastisch mens, maar bovenal hoe ervaart en ondergaat de spasticus de dikwijls stupide reacties van anderen op zijn gedrag. "Erover schrijven is beter dan het ontkennen", meent Paans, "de handicap is zichtbaar en hoorbaar". En dat doet hij goed, geestig en ad rem, met een grote dosis zelfspot maar dikwijls ook met de pen in gal gedoopt als mensen hem echt kwaad maken.

Prijs €3,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.