Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Stanley&Livingstone.


 

Updike, John - Dorpen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Updike, John - Dorpen
Schrijver: Updike, John
Titel: Dorpen
ISBN: 9789029549974
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheid: 2004, 303 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 5,50
€ 4,85
Meer info John Updike - Dorpen
(De Arbeiderspers)
ISBN 9029549971
uitgave uit 2004
303 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.5

John Updike is een van de kanonnen van de Amerikaanse literatuur, een auteur met een ontzagwekkende verbeeldingskracht en energie.. Zijn eenentwintigste roman "Dorpen" is een echte bildungsroman over de kennismaking met de liefde en anderszins van Owen Mackenzie. Owens studie aan het vermaarde MIT en zijn werk darna als softwarehandelaar maken dat hij Willow, het dorpje van zijn jeugd, met verlaten. Hij komt terecht in Haskell Crossing, wederom een drop, niet eens zo heel ver daarvandaan, waar hij verwachtrte sterven. Hij heeft een bescheiden leven geleid. Van jongs af aan heef thij zich een buitenstaander gevoeld en is hij zich ervan bewust geweest dat rampen altijd op de loer liggen, dat de grond onder je voeten zich elk moment kan openen. De gemeenschapszin in dorpen, en dan met name die van vrouwen, vormt zijn anker. Zonder dorpen en zonder zijn echtgenotes Phyllis en Julia zou hij zichzelf nooit van de zin van zijn bestaan hebben kunnen overtuigen.
Een klassieke Updike.

Prijs €5,50
Boek bekijken

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.