Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Vrouwtje Twinkel.


 

Tierno, Bernabe - Optimisme als levenselixer / over positieve psychologie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tierno, Bernabe - Optimisme als levenselixer / over positieve psychologie
Schrijver: Tierno, Bernabe
Titel: Optimisme als levenselixer / over positieve psychologie
ISBN: 9789058711090
Uitgever: Uitgeverij Thema
Bijzonderheid: 2008, 192pp, paperback/Als nieuw
Prijs: € 12,12
€ 4,85
Meer info Het menselijk ras heeft een krachtige positieve energie, een soort levenselixir dat niet alleen ons fysieke bestaan mogelijk maakt, maar met name ook onze mentale vooruitgang als individu. Deze brandstof heet optimisme.

Onze opvoeding en aanleg bepalen voor 20% onze neiging tot optimisme of pessimisme. We hebben dus mogelijkheden te over (80%) om door een vrije en bewust positieve houding, ons eigen geluk en voorspoed te bepalen. Dat is het centrale uitgangspunt van Optimisme als levenselixir van de zeer succesvolle Spaanse auteur en psycholoog Bernabé Tierno. Van de originele versie van dit boek zijn er in het eerste halfjaar van verschijnen (2007) al meer dan 25.000 verkocht.

In Optimisme als levenselixir bewijst auteur bovendien dat een optimistische levenshouding tot een gezonder, gelukkiger en productiever leven leidt. Dit doet hij met overtuigend – biopsychologisch – onderzoek en met veel voorbeelden. In dit boek vindt u alle strategieën en gereedschappen om u door een optimistische levenshouding, te veranderen in de meest enthousiaste en succesvolle architect van uw leven.
Boek bekijken

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.