Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Willem.


 

Elsschot, Willem - Villa des Roses

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Elsschot, Willem - Villa des Roses
Schrijver: Elsschot, Willem
Titel: Villa des Roses
ISBN: 9789025311407
Uitgever: Athenaeum-Polak & Van Gennep
Bijzonderheid: 2001, 167pp, paperback in vrij redelijke staat
Prijs: € 4,00
€ 3,85
Meer info In het Parijse pension Villa des Roses is niets wat het lijkt. Mevrouw Brulot baat het verblijf uit met vindingrijkheid en berekening: de scharreleieren verwisselt ze met goedkopere exemplaren, het gezichtspoeder van een oudere gaste vervangt ze door aardappelmeel. Zelf wordt zij echter ook opgelicht, door de heer Martin, die op een dag spoorloos verdwijnt zonder zijn rekening te betalen. En ook de andere pensiongasten trachten zich staande te houden met opportunisme. Zo is er de Duitser Grünewald, die het jonge dienstmeisje Louise verleidt en zwanger maakt. Na haar abortus verlaat hij haar voor een ander, waarna zij gebroken achterblijft. Villa des Roses is de eerste roman van Willem Elsschot, waarmee hij meteen zijn reputatie vestigde: onvergetelijke personages, een flitsende stijl en onnavolgbare ironie.
Boek bekijken

Willem uit Rotterdam

particulier

Logo Willem

Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen wat kan gebeuren. Wij sturen de mail met het volgende alias: willempronk1948@gmail.com
Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,85. Portokosten pakketten in Nederland € 4,15 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,25. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 8,15 zijn, dan bezorging aan huis. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.