Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Yavisto.


 

Snel, Eline - Ruimte geven en dichtbij zijn / mindfulness voor ouders met pubers (12-19 jaar)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Snel, Eline - Ruimte geven en dichtbij zijn / mindfulness voor ouders met pubers (12-19 jaar)
Schrijver: Snel, Eline
Titel: Ruimte geven en dichtbij zijn / mindfulness voor ouders met pubers (12-19 jaar)
ISBN: 9789025904456
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheid: 2014/tweede editie, 144pp, Paperback. Gesigneerd + opdracht auteur op schutpagina. Verder in nieuwstaat.
Prijs: € 12,50
€ 3,85
Meer info Pubers zijn grappig, kwetsbaar, onvoorspelbaar en soms zelfs ronduit lastig. Ze hunkeren
naar zelfstandigheid en tegelijkertijd kunnen ze die vaak nog niet aan. Dat kost henzelf en de volwassenen die met hen omgaan veel energie.
Ruimte geven & dichtbij zijn is geschreven voor ouders van pubers, stiefouders, therapeuten, leerkrachten en andere professionals. Het laat zien hoe je als volwassene zelf af en toe pas op de plaats kunt maken. Het blijkt verrassend goed te werken als je niet meteen op je kind reageert, maar wél volop aanwezig bent bij de turbulentie waar het in zit. Moed, vertrouwen en compassie zijn hierbij onmisbaar.
Eline Snel put rijkelijk uit haar eigen ervaring, als moeder en als mindfulness trainer. Ze geeft een aantal praktische oefeningen, zoals 'De piekerfabriek' , 'Ik houd mijn hart vast' en 'De kunst van het luisteren'. Die helpen je aanwezig te zijn, met vriendelijke, bewuste aandacht; open, zonder te oordelen. Zo kom je ook in verbinding met je eigen wijsheid en vitaliteit.
Op de cd staan meditatieoefeningen voor ouders (MP3-bestanden), en er is een speciale download met oefeningen voor pubers.
Boek bekijken

Yavisto uit Gouda

particulier

Logo Yavisto

Yavisto is een klein particulier boekwinkeltje met goede 2e hands algemene, spirituele en inspirerende boeken uit eigen verzameling. Boeken verkeren in prima 2e hands staat tenzij anders vermeld. Excl. Verzendkosten Let op; Betalen met iDeal is wenselijk/mogelijk. Verzendkosten naar België bedragen; € 8,15 per boek/pakket met DPD verzending.
KIJK NA UW BESTELLING OOK EVEN IN UW SPAM E-MAIL! HET KAN GEBEUREN DAT MIJN ANTWOORD E-MAIL HIERIN TERRECHT IS GEKOMEN........

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.