Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel zoekenvind.


 

Pellaprat, Henri-Paul - La cuisine froide simple et pratique. Les hors'd'oeuvre, plats d'oeufs froids, les entrées au fromage, les entrées de gibier.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Pellaprat, Henri-Paul
Titel: La cuisine froide simple et pratique. Les hors'd'oeuvre, plats d'oeufs froids, les entrées au fromage, les entrées de gibier.
ISBN:
Uitgever: Paris, Jacques Kramer, 1951.
Bijzonderheid: 19x27 cm. 184 p. Geïllustreerd. Gebonden in een simililederen uitgeversband. In goede staat.
Prijs: € 25,00
Meer info Met 512 recepten, 24 gekleurde en 58 zwart-wit afbeeldingen.
Boek bekijken

zoekenvind uit Mechelen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.