Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel zoekenvind.
Pellaprat, Henri-Paul - La cuisine froide simple et pratique. Les hors'd'oeuvre, plats d'oeufs froids, les entrées au fromage, les entrées de gibier.
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Pellaprat, Henri-Paul |
---|---|
Titel: | La cuisine froide simple et pratique. Les hors'd'oeuvre, plats d'oeufs froids, les entrées au fromage, les entrées de gibier. |
ISBN: | |
Uitgever: | Paris, Jacques Kramer, 1951. |
Bijzonderheid: | 19x27 cm. 184 p. Geïllustreerd. Gebonden in een simililederen uitgeversband. In goede staat. |
Prijs: | € 25,00 |
Meer info | Met 512 recepten, 24 gekleurde en 58 zwart-wit afbeeldingen. |
Boek bekijken |
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.