Troitski, Artemy - Kinderen van de glasnost.

Schrijver:
Titel: Kinderen van de glasnost.
ISBN: 9789068012644
Taal: Nederlands
Uitgever: De Prom
Bijzonderheden: 1991, paperback, 280 pag.; vertaling J. en H.m. Verheydt.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tot nu toe hebben de politieke en economische aspecten van de Russische glasnost en perestrojka in Nederland de meeste aandacht getrokken. Toch heeft de liberalisering ook op het gebied van kunst en amusement veel invloed uitgeoefend. De Moskouse journalist Artemy Troitski, kenner van de Russische rock- en jeugdcultuur, geeft in dit boek aan de hand van interviews tien portretten van jongeren, die een prominente rol hebben gespeeld in de opkomst van onofficiële kunstvormen als rock, experimentele muziek, design, radicale mode en andere kunstvormen. Velen moesten in de tijd van Brezjnev een ondergronds bestaan leiden. Nu is hun kunst niet langer taboe. Het boek geeft een goed beeld van de ontwikkeling van de non-conformistische kunst en de moderne levensstijl in de Sovjet-Unie. Bovendien is (in 48 blz.) een 'who is who' van honderd belangrijke Sovjetkunstenaars opgenomen. Geïllustreerd met veel foto's. Over dit onderwerp is in Nederland slechts weinig gepubliceerd.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.