Moroni, Simona - Medusa Blues.

Schrijver:
Titel: Medusa Blues.
ISBN: 9789029076753
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2006; 399 pag.; paperback.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ooit was de toekomst voor Stefania fiëstarood, schelpenroze, graffitigeel en chroomblauw van kleur. Ze was een kind van de jaren zeventig. Maar sinds ze haar vader had leren kennen, voelde ze zich Italiaanse en wilde ze ook in Italië wonen. Tijdens het filmfestival van Venetië wordt ze verliefd op een Italiaanse journalist en ze volgt hem naar Rome.
Daar loopt ze aan het begin van het boek, op het Piazza del Popolo, bij de fontein. Wilde lokken vallen om haar hoofd, als bij Medusa. Om haar heen dringen de Italianen zich op. Gelukkig ontmoet Stefania algauw twee leeftijdgenootjes, die ook aan de noordelijke kou zijn ontsnapt, de Noorse Mette en een Brabants gymnasiummeisje dat vroeger non wilde worden. Wat volgt is het wervelende verhaal van drie meisjes in Rome, tegen de achtergrond van een historische periode in de Italiaanse geschiedenis, de tijd van de Schone Handen. Met veel humor, een eigenwijze stijl en een goed oog voor excentriciteit volgt Simona Moroni in Medusa Blues de drie avonturiersters in een land dat - net als zij - zich van zijn zonden wil verschonen. 'Italië zou ondergedompeld worden en bovenkomen, met een blinkend geweten, witter dan wit.'
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.